Dokter Luc Vanrenterghem

Erkend Plastisch Chirurg

Belgiëlei 169 - 2018 Antwerpen

Tel. 03 281 60 00

Voor persoonlijk advies: 03 281 60 00

Mededeling

Dokter Vanrenterghem blijft tot eind oktober 2018 verbonden aan het ziekenhuis AZ Jan Palfijn (Merksem).

U blijft terecht kunnen bij Dokter Vanrenterghem in het ziekenhuis AZ Sint-Augustinus (Wilrijk) en op zijn kabinet Belgiƫlei 169 te Antwerpen.

Plastisch Chirurg Antwerpen

De plastisch chirurg, een kunstenaarEen plastische of esthetische ingreep kan uw leven veranderen. Daarom is een individuele benadering zo belangrijk omdat die rekening houdt met uw persoonlijke situatie en verlangens. In een vrijblijvend gesprek kan de dokter u wijzen op de mogelijkheden en de voordelen van een behandeling en houdt hij rekening met uw specifieke situatie.

30 jaar ervaring

Dokter Vanrenterghem is een erkend plastisch chirurg. U bent in de handen van een top-professional met jarenlange ervaring. Door continue bijscholing profiteert u bovendien van de laatste nieuwe technieken.

De plastisch chirurg, een kunstenaar

Plastische chirurgie is een artistiek beroep, geen exacte wetenschap. Elke patiënt heeft een persoonlijke motivatie en emotie. Eigenlijk is de plastisch chirurg een beetje een kunstenaar. Bij elke ingreep heeft hij oog voor schoonheid, de verhoudingen en de persoon. De plastisch chirurg corrigeert de fouten van de natuur, op een individuele en professionele manier.